Huidige Bepalingen – Verre Oosten Import maatregelen voor Zika Virus preventie

We worden gevraagd of pallets specifiek kunnen worden behandeld ter voorkoming van de Zika Virus een groeiend probleem in sommige delen van het Verre Oosten. Voor iedereen die geïnteresseerd is hier PalletLink's nemen op de huidige regels:

"Shepen zijn vereist om mosquito vernietiging begassing uit te voeren in schepen bezit hebben en / of containers voor aankomst en verladers moet een desinfectie Certificate (China) of Self-desinfectie Certificate (Korea) of te verstrekken goederen die uit de 40 landen / gebieden momenteel aangemerkt als besmet met het Zika Virus.

Schepen die bij een van de genoemde landen uit te voeren in China / Korea in de afgelopen 14 dagen hebben opgeroepen zijn om het juiste certificaat voor aankomst in te dienen ... "

In een notendop, het is niet de houten verpakkingen die moet treating- het ruim van het schip en alle van de lading. de Shipping Company Daarom moet de desbetreffende verklaring.

( moeten we toevoegen dat de huidige situatie staat open voor interpretatie en dus let op PalletLink's disclaimer dat dit niet specifiek advies is zaak en als zodanig geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade die voortvloeit uit deze informatie kan worden aanvaard.)

 

 

Door Pallets BE 10 Oktober, 2016